Get Adobe Flash player

Kedves Szülők!

Július hónapra az étkezési befizetés időpontja 

 

Június 8-án (hétfőn) 7-16 óráig lesz.


Kedves leendő JMK-óvodás szülők!


Szeretettel várjuk Önöket 2020. június 10-én, 15.30-kor az első kiscsoportos szülői értekezletre, mely az udvarunk teraszán kerül megrendezésre. Bízom benne, hogy a járványhelyzetben nem történik negatív változás, és hamarosan találkozunk. Kérjük, hogy családonként csak egy fő jöjjön, és a szülői értekezlet ideje alatt viseljenek maszkot!

Mindenki megjelenésére számítunk!


Üdvözlettel:


Rácz Ágnes

intézményvezető

Kedves Szülők!

Mint azt már olvashatták, június 2-ától a Budapest Főváros területén működő óvodák és bölcsődék a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működnek a korábbi jogszabályok szerint. Újpest Önkormányzata fenntartásában lévő óvodák a nyár alatt folyamatosan nyitva tartanak, azonban a felújítási munkálatok elvégzése idejére részleges zárás lehetséges. A korábbi évekhez hasonlóan a nyári időszakban a gyermekek számára a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat által kiadott szakértői véleményben leírt plusz fejlesztéseket az óvodában dolgozó óvodapedagógusok nem tudják biztosítani, hiszen ők nem rendelkeznek ilyen irányú képzettséggel.

Továbbra is azt kérjük önöktől, hogy e-mailben jelezzék igényüket, hogy tudjuk, milyen létszámmal fog az óvoda működni.

Az ebédbefizetés 2020. május 25-én hétfőn, 7-17 óráig lesz, csak ezen az egy napon.

Aki térítésmentesen étkezik, annak is KÖTELEZŐ ezen a napon megrendelni a gyermeke étkezését, akár telefonon is, amennyiben ezt nem teszi meg, nem fogunk neki júniusra étkezést igényelni. Az internetes befizetők számára a felületet megnyitották.

Az egészségünket megóvó intézkedéseket a maszkviseléssel kapcsolatban továbbra is fenntartjuk, és azt is, hogy csak a szükséges időt töltsék az épületben.

Köszönjük az eddigi igényeket, megkaptuk sokuk kedves hangú levelét.

Várjuk vissza a gyerekeket!

Üdvözlettel:

Rácz Ágnes