Vissza a megszokotthoz

-

2020-12-14 02:24

print | edit


Kedves Szülők!

Mint azt már olvashatták, június 2-ától a Budapest Főváros területén működő óvodák és bölcsődék a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működnek a korábbi jogszabályok szerint. Újpest Önkormányzata fenntartásában lévő óvodák a nyár alatt folyamatosan nyitva tartanak, azonban a felújítási munkálatok elvégzése idejére részleges zárás lehetséges. A korábbi évekhez hasonlóan a nyári időszakban a gyermekek számára a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat által kiadott szakértői véleményben leírt plusz fejlesztéseket az óvodában dolgozó óvodapedagógusok nem tudják biztosítani, hiszen ők nem rendelkeznek ilyen irányú képzettséggel.

Továbbra is azt kérjük önöktől, hogy e-mailben jelezzék igényüket, hogy tudjuk, milyen létszámmal fog az óvoda működni.

Az ebédbefizetés 2020. május 25-én hétfőn, 7-17 óráig lesz, csak ezen az egy napon.

Aki térítésmentesen étkezik, annak is KÖTELEZŐ ezen a napon megrendelni a gyermeke étkezését, akár telefonon is, amennyiben ezt nem teszi meg, nem fogunk neki júniusra étkezést igényelni. Az internetes befizetők számára a felületet megnyitották.

Az egészségünket megóvó intézkedéseket a maszkviseléssel kapcsolatban továbbra is fenntartjuk, és azt is, hogy csak a szükséges időt töltsék az épületben.

Köszönjük az eddigi igényeket, megkaptuk sokuk kedves hangú levelét.

Várjuk vissza a gyerekeket!

Üdvözlettel:

Rácz Ágnes